Hoofdsponsor

Sponsors

Indelingen selectietrainingen 9 en 10 mei

Beste A-, B-, C en D-jeugd seizoen 2016-2017,
Velen van jullie hebben zich opgeven voor de selectietrainingen voor het seizoen 2016-2017. In onderstaande bijlage is iedereen die zich heeft opgegeven ingedeeld in verschillende willekeurige groepen. Iedere groep heeft een eigen kleur. Het is de bedoeling dat je op de selectietraining een kleur in die kleur draagt. Let op de aanvangstijden: De toekomstige D (op maandag 9-5) en toekomstige C (op dinsdag 10-5) moeten uiterlijk 18:15 uur aanwezig zijn. De toekomstige B (op maandag 9-5) en [ ... lees meer ]

Bijlage: indeling selectietraining A-B-C-Djeugd 2016_2.pdf
Geen training gedurende de meivakantie

In de meivakantie (maandag 25 april t/m vrijdag 6 mei) zijn er geen trainingen, tenzij anders afgesproken met de trainer.
Maandag 9 mei en dinsdag 10 mei zijn de selectietrainingen, ook dan vervallen de reguliere trainingen. 
Vanaf woensdag 11 mei worden de trainingen weer hervat volgens het schema. 

[ ... lees meer ]
Foto's van de week

Heb je nog iets meegemaakt op de hockeyclub of met je hockeyteam? Maak er een foto van en stuur die op naar redactie@mhcb.nl . 
De JC1 won afgelopen zondag een spannende wedstrijd tegen Gemert met 3-2. Na de wedstrijd werd er nog gezellig nagenoten op het terras.


Heren 3-speler Sjoerd gaat binnenkort trouwen, dus dat moest gevierd worden. De Heren 3 besloot hem eens goed in vorm te trainen voor de bruiloft.
  [ ... lees meer ]
Stop je met hockeyen? Laat het op tijd weten!

Ben je van plan te stoppen met hockey bij onze vereniging? Jammer, maar geef je opzegging snel door. Het is belangrijk om op tijd te weten wie er stopt met hockeyen in verband met de teamindeling van het komend seizoen.


Opzeggen dient per email ( ledenadministratie@mhcb.nl ) of schriftelijk (Postbus 312 - 5830 AH Boxmeer) te gebeuren bij de ledenadministratie. [ ... lees meer ]
Tip de redactie

Zelf ook eens in de Bull-e-mail komen, of een tip voor de redactie?
Mail al jouw hockey foto's, wedstrijdverslagen, opmerkelijke gebeurtenissen of nieuws naar  redactie@mhcb.nl . [ ... lees meer ]