Hoofdsponsor

Sponsors

Foto van de week

21 April 2014: Maartje op de foto met Boxmeerse speelsters 
Woensdag 16 april mochten de 3 meiden uit onze C en D jeugd die deelnemen aan de Hockey Academie naar de EHL op het veld van Oranje Zwart. Op de tribune troffen ze Maartje Paumen. Na wat schuchterheid vroegen ze of ze met elkaar op de foto mochten. Het resultaat mag er zijn, wat een plaatje: Maartje, Fleur, Merel en Bibi!

Heb jij een leuke [ ... lees meer ]

Reageer (0 reacties)

Brugklassen Elzendaal hockeyen

De brugklasleerlingen van het Elzendaal College Boxmeer hebben 17 en 18 april kennis gemaakt met hockey, onder de bezielende leiding van onze trainer Peter Brands.

Training in de meivakantie

In de eerste week van de meivakantie (28 april - 2 mei) zijn er geen trainingen, tenzij de trainer heeft aangegeven wel training te geven.
In de tweede week van de  meivakantie (5 mei - 9 mei) worden er weer gewoon trainingen gegeven. Dit i.v.m. de competitie in het weekend van 10 mei.
15 Mei Wijnproeverij

Donderdagavond 15 mei om 20.30 u organiseren onze trainingsleden een wijnproefavond op het Clubhuis onder het motto: Degustation de vin dans le fossé. Trainingsleden, partners en andere belangstellenden zijn van harte welkom. Binnenkort volgt het programma en info om je daarvoor aan te melden.
Pirmin Blaak fan van MHCB speelsters

Nadat Maartje Paumen al met ze op de foto wilde, werden Fleur, Merel en Bibi bij de EHL door Pirmin Blaak overgehaald nog even op de foto te gaan. Onze Hockeyacademie-meiden hebben een prima dagje gehad bij de EHL!
Paasknutselen in De Sloot

Aanstaande zaterdag 19 april gaat student pedagogiek Manon weer met de jongste jeugd samen knutselen! Met pasen voor de deur knutselen we deze week een leuk paashaasmandje in elkaar en gaan we natuurlijk eieren verven!
Gaat je zoon of dochter ieder weekend hockeyen, maar blijven zusjes en broertjes treurig achter? Dat hoeft dus niet meer! Manon is er vanaf 9 uur, dus kom ook!

Reageer (0 reacties)

Sportieve actie van Volvo Rutten

Voor iedere nieuwe Volvo die een clublid (of de ouders van een jeugdlid!) koopt of least via Volvo Rutten, ontvangt onze club maar liefst € 1.000 netto in de clubkas! Deze sponsorbijdrage wordt volledig geinvesteerd in onze jeugdteams.
Dit bedrag gaat overigens niet ten koste van de onderhandelingsruimte tussen u en Volvo Rutten.