Stelling

Hoofdsponsor

Sponsors

Selectietraining seizoen 2015-2016

Hallo jongens en meisjes hockeyers, De lentecompetitie is nog maar net begonnen, maar ook de voorbereiding voor het volgende hockeyseizoen zijn, achter de schermen, al begonnen. Net als afgelopen jaren worden er ook voor de teamindeling van komend seizoen weer selectietrainingen gehouden. Hierbij roepen we jullie dan ook allemaal op om mee te doen aan deze training. De selectietrainingen vinden plaats op: Maandag 20 april C- en A-jeugd Dinsdag 21 april B- jeugd Mocht je in een selectieteam komen dan [ ... lees meer ]
Drie vragen over spierpijn

Op de website van onze sponsor ABC Maassen vonden we de volgende informatie over spierpijn:

1. Wanneer krijg je spierpijn?
Na ongewone of zware inspanningen heb je grote kans op spierpijn. Dat kan onmiddellijk gebeuren – tijdens of meteen na de inspanning – maar de spierpijn kan ook pas na één à twee dagen komen of erger worden. Bij een aantal ziekten, zoals griep, hoort spierpijn als symptoom.

2. Wat gebeurt er met de spier? [ ... lees meer ]
MHCB'ers op naar finale Olympic Moves School Final Hockey

Twee teams van het Elzendaal College hebben de finale van de Olympic Moves School Final Hockey bereikt. Op 3 april werden beide teams in Sittard glorieus winnaar van hun poule en op 5 juni gaan ze een poging doen dit geweldige resultaat te evenaren op de School Final Hockey in en om het Olympisch stadion in Amsterdam!  Wij wensen ze natuurlijk veel succes!
[ ... lees meer ]
G-hockey jubileum

In Boxmeer kun je al bijna tien jaar G-hockeyen! Om dat te vieren nodigen wij jullie uit voor de G-hockey jubileumdag op zaterdag 9 mei 2015. Noteer het alvast in je agenda! 
Bijlage: G-Hockey jubileum.jpg

Reageer (1 reacties)

Hockeytoernooien uitzoeken

Nieuw in onze MHCB-app! Blader door heel veel toernooien via de knop in de app: Meer > Toernooien. Het is superleuk om mee te doen aan een toernooi; ook als mooie afsluiting van het hockeyseizoen.