Hoofdsponsor

Sponsors

In memoriam Natascha van Lammeren

Woensdag bereikte ons het verdrietige nieuws dat dinsdagavond Natascha van Lammeren is overleden. Met veel bewondering en respect kan teruggekeken worden naar de dappere strijd die Natascha tegen haar ziekte heeft gestreden.
Als betrokken moeder en trouwe supporter zullen wij haar langs de kant van het veld missen.
Namens alle leden wensen wij Kaj, Lucas en Renske veel sterkte en kracht om dit enorme verlies te verwerken en een plaatst te geven.
Namens uw bestuur, [ ... lees meer ]
Heren 1 draagt een steentje bij: laat je auto dit weekend wassen!

De Heren 1 draagt een steentje bij aan de clubkas dit weekend! Terwijl jij aan het hockeyen bent, of naar een wedstrijd aan het kijken bent, wassen zij dit weekend je auto voor slechts €5,-, en voor €2,50 stofzuigen ze er ook nog bij. Een koopje, en je helpt er de club ook nog mee!

[ ... lees meer ]
Informatie teamindeling seizoen 2017-2018

Met het oog op het nieuwe seizoen en de gehouden selectietrainingen is de technische commissie weer druk met de jaarlijks terugkomende teamindelingen. De input vanuit de selectietrainingen en ook de evaluatie van de trainers en coaches worden door een zevenkoppige commissie bekeken om te komen tot de nieuwe teamindelingen voor het nieuwe seizoen. [ ... lees meer ]
Meld je aan voor de wijnproeverij op 8 juni

Op donderdag 8 juni wordt er in samenwerking met Sander Graat van úw Topslijter een heerlijke wijnproeverij georganiseerd. Van 20.30 - 23.00 uur zal Sander ons een aantal heerlijke wijnen voorschotelen, vergezeld van bijpassende kazen. Iedereen is welkom om onder het genot van een lekker glas wijn bij te kletsen of kennis te maken met trainingsleden, senioren, vrienden, ouders en andere bekenden uit de Boxmeerse hockeywereld. Ook partners en andere belangstellenden zijn van harte welkom op deze avond. Meld je hieronder aan vóór zaterdag [ ... lees meer ]
Gezocht: barcoach voor de vrijdagavond en de zaterdag

We zijn per direct op zoek naar 1 of 2 barcoaches voor de vrijdagavond en de zaterdag. Ter ondersteuning/afwisseling van de huidige barcoaches op die dagen. 
Op vrijdag dien je rond 16.30 uur op de club aanwezig te zijn en vanaf dat moment tot enige tijd na einde trainingen toe te zien op het reilen en zeilen van alles wat er gebeurt in en rond het clubhuis. Een duidelijke taakomschrijving is aanwezig.
[ ... lees meer ]
Betaal je barrekening!

Het zogenaamde " poffen” (je barrekening meer dan 24 uur open laten) is beslist niet de bedoeling. Hierbij dan ook een dringende oproep aan de teams/personen die een rekening hebben staan, om de betalingen deze week nog af te werken.

 
Niets doen is geen optie en ook nog eens asociaal ten opzicht van de overige leden!
 
Indien ik meer moeite moet doen om de te betalen bedragen te incasseren, ben ik genoodzaakt administratiekosten in rekening te brengen.

[ ... lees meer ]
Keepers: meld je aan voor de keepersclinic

Op zaterdag 24 juni 2017 vindt de Joyce Sombroek Keepersclinic plaats op hockeyclub MHC-Ede. Niemand minder dan Olympisch- en Wereldkampioenen Joyce Sombroek én Larissa Meijer geven deze fantastische keepersclinic.  In deze editie hebben wij speciale aandacht voor de ó zo belangrijke strafcorner. Joyce & Larissa geven hier voorafgaand aan de eerste oefening een presentatie over, zodat jij daarna alles in de praktijk kunt brengen. Elke sessie wordt afgesloten met een spetterende demo door Joyce en Larissa.  [ ... lees meer ]
Tip de redactie

Zelf ook eens in de Bull-e-mail komen, of een tip voor de redactie?
Mail al jouw hockey foto's, wedstrijdverslagen, opmerkelijke gebeurtenissen of nieuws naar  [email protected] . [ ... lees meer ]