Hoofdsponsor

Sponsors

Foto van de week

14 April 2014: Buurmans gras is altijd groener
Gezien in Nijmegen. Nu weten we waarom het kunstgras in Nijmegen altijd groener is dan bij ons: kunstmest!

Heb jij een leuke Foto-van-de-week, stuur die dan naar [ ... lees meer ]

Reageer (0 reacties)

Paasknutselen in De Sloot

Aanstaande zaterdag 19 april gaat student pedagogiek Manon weer met de jongste jeugd samen knutselen! Met pasen voor de deur knutselen we deze week een leuk paashaasmandje in elkaar en gaan we natuurlijk eieren verven!
Gaat je zoon of dochter ieder weekend hockeyen, maar blijven zusjes en broertjes treurig achter? Dat hoeft dus niet meer! Manon is er vanaf 9 uur, dus kom ook!

Reageer (0 reacties)

MHC De Bock Part II - Thema Aerobics!

Zaterdag 19 April 2014 wordt het wereldberoemde MHCB de Bock feest Part II gevierd bij De Bock. Het sportieve, spannende en zeker uitdagende thema is: Aerobics!
Perform jouw beste Squat, Easy walk, Side Step, Pony, Mambo, V-Step, Scoop of Calypso en al je andere moves en shuffles op de ritmische klanken van de super coole DJ. Enneh, Ja - de toegang en je Work-Out is he-le-maal Gratis!
Het ontstaan van Hockey

Ons reizend redactielid is op ontdekkingsreis. Dacht hij twee weken in een  hockeyloos land rond te reizen, blijkt opeens niet alleen de complete  mensheid zijn wortels in EthiopiĆ« te hebben, maar ook onze geliefde sport. 
[ ... lees meer ]
Sportiviteit & Respect op het hockeyveld

de KNHB heeft een promotiefilmpje gemaakt om Sportiviteit & Respect te bevorderen gedurende de spannende ontknopingswedstrijden die er aan gaan komen. 
Laten we hockey met elkaar leuk houden en er spannende en vooral sportieve wedstrijden van maken!

Reageer (0 reacties)

G-Hockeytrainerscursus

Omdat het G-hockey sterk groeit, biedt de KNHB een gratis cursus trainingsbegeleider G-hockey aan. Jan-Willem Regtering geeft die cursus bij Fletiomare in Vleuten op zondagen 25 mei en 1 juni 2014. Inschrijven kan nog tot 11 mei met bijgevoegd inschrijfformulier.

Omschrijving cursus
[ ... lees meer ]

Bijlage: Inschrijfformulier G-hockeytrainer Fletiomare.docx

Sportieve actie van Volvo Rutten

Voor iedere nieuwe Volvo die een clublid (of de ouders van een jeugdlid!) koopt of least via Volvo Rutten, ontvangt onze club maar liefst € 1.000 netto in de clubkas! Deze sponsorbijdrage wordt volledig geinvesteerd in onze jeugdteams.
Dit bedrag gaat overigens niet ten koste van de onderhandelingsruimte tussen u en Volvo Rutten.