Hoofdsponsor

Sponsors

Help pagina voor leden en niet-leden van de MHC Boxmeer
 

1. Staat jouw vraag er niet tussen?

Stuur een mail naar [email protected] en je krijgt zsm antwoord.

 


2. Ik heb geen inlogcode en wachtwoord? Hoe kom ik daar aan?

Stuur een email met je naam, voornaam, adres, telefoon, mobiel, e-mailadres en in welk team je speelt naar [email protected]. Je zult dan zsm via de mail je lidnummer en wachtwoord ontvangen.


 

3. Ik ben trainer/ik ben coach bij Mixed Hockey Club Boxmeer en geen lid, maar wil graag inloggen op de website. Kan dat?

Ja, dat kan. Stuur een email met je naam, voornaam, adres, telefoon, mobiel, e-mailadres naar [email protected] en geef aan dat je een lidnummer en wachtwoord wilt ontvangen omdat je coach/trainer/ van team M/J ….. bent. Je zult dan zsm via de mail je lidnummer en wachtwoord ontvangen.


 

4. Hoe kom ik aan het e-mailadres van ... ?

Zorg dat je bent ingelogd.

Als je de achternaam weet, dan kun je in het linkermenu bij 'zoek' de achternaam invullen en dan krijg je de gevraagde gegevens.

Voor elftalcaptains bij de senioren: je kunt ook via overige teams degenen vinden die in dat team zitten, daar de aanvoerder zien en dan via het zoekmenu zijn/haar gegevens vinden.


 

5. Ik heb zo'n moeilijk wachtwoord gekregen. Kan ik dat veranderen?

Ja, je kunt zelf je wachtwoord veranderen nadat je met je lidnummer en het wachtwoord dat je hebt gekregen, bent ingelogd.

Op je persoonlijke scherm klik je in de linkerkolom bij het menu op 'Instellingen'. Daar kun je je wachtwoord wijzigen.

Zorg er voor dat je ook je e-mailadres invult: wanneer je je wachtwoord kwijt bent, maar wel je lidnummer weet, krijg je bij verkeerd intypen van je wachtwoord een mededeling. Als je dan op 'hier' klikt, krijg je meteen je wachtwoord toegestuurd op het e-mailadres wat je hebt opgegeven.

Omdat onze provider nog niet met de veiligheidstoepassing MD5 werkt, adviseren wij om een ander wachtwoord te kiezen dan je voor je andere internetdiensten gebruikt. 


 

6. Ik wil graag mijn verjaardag openbaar maken, maar mijn geboortedatum staat niet in mijn profiel/klopt niet. Kan ik dat zelf veranderen?

Neen, dat kan niet. Je kunt alleen je e-mailadres(sen), wachtwoord, vaste telefoonnummer en mobiele telefoonnummer wijzigen. Geef data die verkeerd zijn svp door met een e-mail aan [email protected] dan wordt het zo spoedig mogelijk gewijzigd.

 


7. Je Profiel. Hoe werkt dat?

Je profiel is alleen toegankelijk voor jezelf en -als je het openbaar maakt- voor ingelogde leden. Daarvoor moet je eerst je profiel maken/wijzigen. Om je gedownloade foto('s) openbaar te krijgen voor andere leden, moet je wel in je tekstprofiel iets neerzetten, ten minste 10 tekens (een smiley alleen is niet voldoende!), maar zoals je kunt zien, is het wel zo leuk als je wat over je zelf vertelt. Let op dat je de foto's altijd in JPG formaat op de site zet, en niet in jpeg, pcx of ander formaat. Dit geldt ook voor de profielfoto's van je team (in het teamprofiel).

Om je (pas)foto zichtbaar te maken voor anderen, klik je bij instellingen op Ja bij vraag 1 en bij vraag 3, maar klik wel vervolgens op OK, anders springt het terug naar Nee. Bij de volgende keer inloggen, zijn je instellingen aangepast.

 

 
Een teamprofiel kan je als lid (speler, trainer, begeleider) van een team aanmaken en/of wijzigen. Zet ook eerst minimaal 10 tekens tekst in het profiel voordat je foto's plaatst. Zie punt 7 voor de verdere details.
 

8. Mijn ouders willen ook mijn wedstrijdschema kunnen zien en mail ontvangen. Kan dat?

Ja, dat kan.

Wedstrijdschema: in het linkermenu onder "hockey", per team (incl.stand) aanklikken, aangeven welk team en je krijgt het hele speelprogramma van dat team te zien.

Als je in het linkermenu onder "hockey", wedstrijdschema aanklikt krijg je de dagschema's te zien van alle wedstrijden van die bepaalde speeldag.

Als ze lid zijn, dan kunnen ze onder eigen lidnummer inloggen en als ze 'mijn schema' in het linkermenu aanklikken kunnen ze daar een persoonlijk wedstrijdschema aanmaken. Daarin staan de wedstrijden van de teams die zij willen zien; je kan die teams toevoegen of weghalen

Zijn ze geen lid en willen ze jouw persoonlijke schema zien dan moeten ze onder jouw lidnummer en wachtwoord inloggen.


9. Wil je zien hoe jouw team er voor staat en welke wedstrijden er nog gespeeld worden?
Ga dan naar de pagina Hockey, kies een dag waarop je moet spelen en klik op de blauwe link naar jouw team (in de linkerkolom). Je krijgt dan alle standen, gespeelde en nog niet gespeelde wedstrijden uit jouw poule in beeld.


 

10. Profiel

Je ziet hier de gegevens die over jou bij de ledenadministratie bekend zijn. Zijn je naam, adres, vaste telefoon of geboortedatum niet juist, dan verzoeken wij je dit door te geven aan onze ledenadministratie: [email protected]. E-mailadressen, vaste telefoonnummers en mobiele telefoonnummers kunnen zelf gewijzigd worden bij Instellingen.

Bij profiel kan elk lid desgewenst iets over zichzelf kwijt en een foto plaatsen (foto's uploaden in JPG formaat, niet in pcx of jpeg etc.). Zie ook vraag "7: Mijn profiel: hoe werkt dat?" voor verdere uitleg.

 


11. Instellingen

Openbaar maken voor ingelogde leden van je profiel: als je het leuk vindt dat andere leden weten hoe je er uit ziet of je wilt wat over je zelf vertellen, dan kun je je profiel openbaar maken voor de ingelogde leden. Dan moet je op Ja klikken en vervolgens op OK bij vraag 1 en 3. Als je 2 op Ja hebt staan, krijg je een e-mail als iemand reageert op je profiel. Maar dan moet natuurlijk wel je e-mail adres hebben ingevuld.

Gegevens wijzigen: je emailadres en vast + mobiel nummer kun je hier wijzigen.

Wachtwoord wijzigen: je wachtwoord kun je hier wijzigen.


 

12. E-mailadressen

Bij meer dan 2 e-mailadressen waar de informatie over dit lid naar verstuurd moet worden, handel je als volgt. Bij optie 1 doet je het e-mail adres waar het meeste gebruik van wordt gemaakt. Bij optie 2 kunnen meerdere e-mail adressen worden ingetypt met een ; tussen de mailadressen.

 


13. Mobiel nummer

Bij de jongste jeugd het mobiele nummer van degene die de hockeyzaken voor dit kind "regelt". Wanneer in het bezit van een eigen mobiele telefoon het "eigen" nummer. Let op: bij afgelastingen of andere dringende zaken kan een sms worden gestuurd naar dit GSM nummer!

 
14. waar vind ik de uitslagen van gespeelde wedstrijden?
In het menu-item Hockey klik je op Programma. Vul dan in het keuzebalkje een datum in het verleden in, en je ziet de uitslagen van de wedstrijden. Een datum in de toekomst laat het programma zien wat dan gespeeld gaat worden.
 
15. hoe kan ik een wedstrijdverslag op de site zetten?
Dat is mogelijk als je ingelogd bent. Klik daarna in de linkerkolom op je eigen teamnaam, scroll dan in het venster omlaag naar de uitslagen, en daarachter staat een linkje om het verslag in te vullen (invoer). Als je de tekst hebt ingevoerd, klik dan op de knop 'verwerken' en je verslag staat op de site.